Yhteystiedot


KESKUS
040 170 2271
info@borelia.fi

ROVANIEMEN TOIMIPISTE
Ahjotie 32 C
96320 Rovaniemi


TYÖNJOHTO


TYÖNJOHTO:

Aapo Marjala: 040 170 2271

Yritys

Borelia Oy on vuonna 2006 perustettu, kasvava saneeraus- ja remonttiyhtiö. Toimintamme ulottuu koko Pohjois-Suomen alueelle ja toimipisteemme sijaitsee Rovaniemellä. Asiakkaitamme ovat asunto-osakeyhtiöt ja kotitaloudet.

Suoritamme ammattitaidolla huoneisto- ja kylpyhuoneremontit, vesieristykset ja laatoitukset, vesivahinkosaneeraukset, sekä putkiremonttien rakennustekniset työt.

Työn vaiheet

Remonttisuunnitelmassa tarvitaan aina kaksi kokkia: sinä kerrot toiveesi, ja me vastaavasti kerromme, miten se toteutetaan.

Kun olemme yhdessä suunnitelleet miltä lopputulos näyttää, otamme vetovastuun remontista itsellemme. Hankimme tarvikkeet ja työkalut, materiaalit, maalit, työntekijät, putkimiehet, sähkömiehet ja muun tarpeellisen. Huolehdimme niin työnjohdosta, aikataulusta kuin budjetin pitävyydestä.
  • Lue vesivahinkosaneerauksen työvaiheet tämän sivun alaosasta.

Alkutarjous:
Asiakkaan otettua meihin yhteyttä saavumme kotikäynnille. Alan ammattilainen aloittaa suunnittelutyön hänen kanssaan. Kotikäynnillä keskustelemme asiakkaan toiveista ja otamme ne huomioon jo alkutarjouksessamme.
Otamme mitat saneerattavista tiloista, joiden pohjalta laskemme alkutarjouksen perustarvikkeilla. Alkutarjouksen voit pyytää myös sähköisenä. Liitäthän mukaan kohteen mitat sekä valokuvat.

Alkutarjouksen hyväksyminen:
Jos asiakas hyväksyy alkutarjouksemme, sitoutuu hän maksamaan suunnittelupalkkion (200 e). Suunnittelupalkkio hyvitetään kokonaisurakassa. Alkutarjouksen teettäminen Borelialla ei sido asiakasta projektiin.


Suunnitteluvaihe:
Alkutarjouksen hyväksymisen jälkeen varaamme ajan suunnittelijalle asiakkaan näin halutessa (paikallinen Värisilmä-liike). Hänen kanssaan asiakas valitsee lopulliset pintamateriaalit. Suunnittelija piirtää märkätilasta 3D-kuvat.

Urakkasopimus allekirjoitetaan lopullisten pintamateriaalien valitsemisen (suunnittelun) jälkeen. Urakkasopimus pohjautuu alkuperäiseen tarjoukseen, tarkennettuna asiakkaan materiaalitoivomuksilla.


Rakentaminen
Töiden aloitus- ja lopetuspäivä toteutetaan urakkasopimuksen mukaan.
Vesieristystyöt suoritetaan vtt:n sertifikaatin mukaan.
Työllä on 2 vuoden takuu.

Pölyävät työvaiheet suoritetaan asutuissa asunnoissa aina ilmanpuhdistimia tai alipaineistajia hyväksikäyttäen.

Projektin lopetus ja takuutarkastus
Käyttöönottotarkastus suoritetaan yhdessä asiakkaan kanssa heti työn valmistuttua.
Takuutarkastus suoritetaan yhdessä asiakkaan kanssa vuoden kuluttua kohteen valmistumisesta asiakkaan näin halutessa.

Kotitalousvähennys
Laskutus tapahtuu erikseen työn ja tarvikkeiden osalta. Työn osuudesta asiakas voi anoa kotitalousvähennystä.


Vesivahinkosaneeraus

1.    Havainto vahingosta (asiakas)
2.    Vahinkoilmoitus (asiakas)
3.    Työtilaus (Borelia)
4.    Vahingon kartoitus (Borelia)
5.    Vahingon purku (Borelia)
6.    Kohteen uudelleenrakentaminen (Borelia)